Om Flightfinder

Flightfinder.se er et nordisk online rejsebureau med fokus på formidling af de bedste og mest prisbillige flyrejser på markedet. På vores hjemmeside finder du nemt og hurtigt de flyrejser, som passer dine behov: billigst, hurtigst og eventuelt afhængig af dine ønskemål, hvad gælder pris, flytider eller en kombination af disse. Vi er en del af Flygpoolen AB med hovedkontor i centrum af Stockholm. Flightfinder kan takket vøre vores moderselskab tilbyde de bedste aftaler om flybilletter med alle store flyselskaber, samt konkurrencedygtige priser på hoteller og udlejningsbiler overalt i verden.

Du kan være tryg som rejsende hos Flightfinder. Vi stiller statslig rejsegaranti med Kammarkollegiet (juridisk, finansielt og administrativt serviceagentur i Sverige), besidder fuldstændige IATA-rettigheder til at udstede rejsedokumenter og bruger betalingsløsninger via DIBS, Klarna og de fleste store banker med den højeste sikkerhed.

Flightfinder er en del af Flygpoolen AB med en årlig omsætning på ca. 800 mio. svenske kroner og hvert år rejser ca. 200.000 rejsende med os. Flygpoolen AB indgår i den italienske rejsebureaukoncern Uvet baseret i Milano. Uvet er det ledende rejsebureau i Italien med en omsætning på mere end 20 milliarder kroner om året.

Du bydes hjertelig velkommen hos Flightfinder – Finding the best flights!
Med venlig hilsen,
Patric Wagenknecht (CEO)